Organska materija sa asteroida Rjugu mogla bi objasniti odakle je život došao na Zemlju

Organska materija pronađena u uzorcima sa asteroida Rjugu sugeriše da su drevne komete možda donele „semenje života“ na Zemlju.

Komentari

  • Darko grbin

    29. januar 2024. | 19:50

    Previse je to za svakog informacija upoznat Sam sa dosta toga Ako je seme stiglo na zemlji od asteroids ondah je to Dobro nice hrane to su meni poslali Jel sa upozorio ko je to sve ucenje shvatio svaka njemu cast.iimam druge obaveze SADA.

  • Слађана Точиловац Шаљић

    29. januar 2024. | 17:31

    А љубав? Душа. Да ли је и то део карбонског семења пристиглог са друге планете. Понекад помислим да смо ми људи у очима дела научне заједнице само материјал погодан за рециклажу. Репродуктивна база. И сл. И све се своди на нека мерења. Не бих рекла да ствари треба тако постављати. Није битно да ли је неко религиозан или није, већ да ли се људима одузима огроман део живота таквим ставом, а живот је неизрециво и немерљиво поље постојања сваке индивидуе. И свако смештање човека у одређене параметре заправо представља ускраћивање. Као када храсту сечете гране. Он постаје хенфикепиран у погледу површине којом упија сунчеву светлост. Извор егзистенције и живота се смањује. Мислим да је ово добро поређење. Које свако може да разуме.