≫ 

„Međunarodna svemirska stanica je stvarna, ali se nalazi u bazenu“! Ova laž postala hit na mrežama

 ≫ 

Instagram profil promoviše nedokazivu tvrdnju da je Zemlja ravna ploča i da su sve slike iz svemira nastale u laboratoriji NASA u Hjustonu

Komentari

  • Pop

    15. decembar 2023. | 11:01

    Има и оних слепих и оних којима се мозак није прилагодио па јадни халуцинирају. Чудна смо ми бића стално нешто измишљамо јер нам је машта без граница али захваљујући томе еволуирамо и то је најбоље што нам се догађа.

  • Mihajlo

    14. decembar 2023. | 15:18

    Ovakve teorije zavere i likovi, nalozi, sta god koji ij promovisu, sluze za bacanje prasine u oci pravim zaverama koje su mnogo opasnije.

  • teorija zavere

    11. decembar 2023. | 12:14

    "Instagram profil flatwolrdlogic promoviše nedokazivu i pre mnogo vekova oborenu tvrdnju da je Zemlja ravna ploča." - Vrlo lako može da se utvrdi da li je globus ili ravna ploča. Ukoliko na Južnom polu postoji polarni dan, tj. period godine kada nema noći, onda je globus. Ukoliko uvek imamo dan i noć onda je ravna. Na žalost, mi smrtnici ne možemo da odemo na južni pol i sami se uverimo. 1959. godine je potpisan Antarktički sporazum po kojem je zabranjeno da samostalno idemo na Antarktik. Znam da postoje organizovane turističke ture i da je bilo i Srba koji su išli na "Južni pol", ali realno, vodili su ih kao ovce i doveli do mesta za koje su im rekli da je Južni pol. Imali smo i mi lika koji je vozio migrante do nekog beogradskog prigradskog naselja i rekao im da je to Horgoš. Što se tiče Međunarodne svemirske stanice (ISS) ona definitivno nije u svemiru. Pogledajte neki Nasin snimak gde imate ženu u ISS-u i obratite pažnju na njenu kosu. Kosa u bestežinskom stanju treba da se kreće u svim pravcima, a kod žena u ISS-u stoji strogo uspravno. Odlično za reklamu za gel za kosu. Imate i dosta snimaka gde neki predmet padne na pod, iako bi trebao da lebdi.