≫ 

Pirinač s goveđim ćelijama napravljen u laboratoriji: Da li biste probali hibridna zrna puna proteina? ANKETA

 ≫ 

Južnokorejski naučnici veruju da bi ovaj proizvod manje zagađivao okolinu i bio jeftiniji od mesa

Komentari

  • Painkiller

    15. februar 2024. | 23:27

    Ne znam da li želim da ovakve stvari postanu uobičajeni deo ishrane. Ne zato što se plašim neke zavere Bila Gejtsa, nego nigde nije navedeno da li su uradili ispitivanje da li ovaj vid hrane ima dugoročne posledice na ljudsko zdravlje a mislim da je to najvažnije. Sa svim tim veštačkim mesom to mi je glavni problem, niko ne zna da li je bezbedno koristiti ga 10 ili 20 godina, da li može da utiče štetno na crevnu floru, hormone u telu, žlezde...

  • Lona

    15. februar 2024. | 18:41

    Morali su nesto da smisle da ubrzaju smanjenje broja stanovnika na planeti. Idealan nacin .