Konzumacija crvenog mesa povećava rizik od dijabetesa tipa 2

Zamena crvenog mesa izvorima proteina na biljnoj bazi može smanjiti rizik od dijabetesa i doneti koristi za životnu sredinu.

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Mihajlo

    23. oktobar 2023 | 13:24

    Studiju je verovatno finansirao Bil Gejts koji propagira sinteticko meso...

  • Mile

    22. oktobar 2023 | 18:44

    Kome se ne svidja evo trave napolju koliko volite.

  • Mixx

    22. oktobar 2023 | 18:23

    Ma odakle pare za meso.. voleo bi i dijabetis da dobijem samo da kupim meso.. 😁