≫ 

Drevne cigle otkrivaju misterioznu anomaliju magnetnog polja: Imena vladara Mesopotamije ključ datiranja

 ≫ 

Tim istraživača ispitao je 32 glinene cigle sa imenima mesopotamskih vladara otkrivene na arheološkim nalazištima u današnjem Iraku

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika StaraŠkola
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Uaaa političari

    08. avgust 2024 | 07:10

    Аномалија магнетног поља? Обухвата "само" Кину, Бугарску и Азоре? Ткз. научници стварно немају срама! Наравно да се мења јачина ЕЛЕКТРОМАГНЕТНОГ поља и наравно да је сада ово поље у опадању и наравно да је слабљење јачине ЕЛЕКТРОМАГНЕТНОГ поља узрок климатских промена. Наравно, ово никада нећемо чути у мејнстрим медијима већ ће ићи само неистине о томе да су људи, гоје, проли, раја криви за повећање температуре на Планети, што никако није тачно. Сувише смо ми ситни за Планету. Што се тиче старих Сумера, то су биле веома напредне цивилизације. Топло препоручујем свима да нађу на нету у пдф формату књигу господина Захарија Сичина "Рат Богова и људи". Ту је све лепо објашњено. И како су настали људи и ко их је створио и зашто су створени. Наравно, господин Сичин, није писао ово из главе већ је читао клинасте таблице старих Сумера, које "научници" сматрају нетачним јер се не подударују са њиховим ставовима. Занимљиво је да хијероглифе са пирамида узимају "здраво за готово" а ове климансте таблице за глупост. Тамо пише да су људе створили Анануки који су дошли са планете Нубиру. Да су људи створени да би ископавали злато. Да су Планетом прво управљали Богови, затим полубогови и на крају људи. Видите, наследник Сумерске цивилизације био је Вавилон. Наследник Вавилона била је Египастка цивилизација и све тако до данашњих владара Планете, САД. Шта мислите, зашто у Вашингтону имамо Обелиск? Или зашто у Бриселу имамо имитацију Вавилонске куле? Све нас лажу и обмањују.

  • StaraŠkola

    22. decembar 2023 | 13:25

    šta sve neće da izmišljaju ovi zaludni naučnici